Banner Banner

2023

We houden na de zomer van 2023 voor het deelgebied tussen de Dr. A. Schweitzerlaan, Hannie Schaftstraat, Citerstraat en de Henri Dunantstraat (deelgebied 3) een bijeenkomst. Uiteraard zetten we de ontwerpen ook online.

 

Maart

De rioleringswerkzaamheden zijn begonnen in het gedeelte van de Henri Dunantstraat tussen de Botterstraat en de Dr. Albert Schweitzerlaan. De Henri Dunantstraat ligt open en is nog tot en met 26 mei afgesloten. De omleiding staat aangegeven op borden.

 

Februari

De presentatie van het definitief ontwerp omgeving Roggebotstraat was op 1 februari 2023. We hebben tijdens deze avond verschillende vragen en opmerkingen gehoord.

 

Vanaf 20 februari beginnen we met het kappen van bomen. Daarna gaan PWN en Liander aan de slag.

 

2022

December

7 december presenteren we het definitief ontwerp voor deelgebied 1.

 

November

1 november ondertekenden de gemeente en aannemer Markus de overeenkomst voor de uitvoering van het project.

 

Oktober

Op 26 oktober is er een bijeenkomst georganiseerd voor deelgebied 1. We presenteerden dan het definitieve ontwerp. Na deze avond hebben we nog een aantal zaken aangepast aan het ontwerp:

  • De bushalte in de Dr. Albert Schweitzerlaan 85-91 komt terug op de bestaande plek. Hierdoor ontstaat een extra parkeerplaats. 
  • We maken de middengeleider korter voor de basisschool. Hierdoor komen er twee extra parkeerplaatsen. 
  • We verplaatsen de bushalte voor de Hannie Schaftstraat 20-34 naar de Hannie Schaftstraat 4-10. Hierdoor liggen de bushaltes tegenover elkaar. Ook is hier minder parkeerdruk.
  • We proberen in de aangrenzende straten extra parkeerplaatsen te creëren als we daar gaan herinrichten.

 

 

September

Op 7 september was er een bijeenkomst voor de bewoners van de Henri Dunantstraat tussen de Botterstraat en de Dr. Albert Schweitzerlaan, de Dr. A. Schweitzerlaan tussen de Henri Dunantstraat en de Hannie Schaftstraat en de Hannie Schaftstraat tussen de Dr. A. Schweitzerlaan en de Richard Holstraat. De plannen staan online. We hebben de gestelde vragen op deze pagina beantwoord.

 

Juni

Op woensdag 29 juni was er een een informatiemarkt voor de bewoners van de straten tussen de Dr. A. Schweitzerlaan, de Vrouwenzandstraat en de Gouwzeestraat. De plannen staan op de website.