Banner Banner

Reacties op definitief ontwerp Roggebotstraat

Aangemaakt op: dinsdag, 21 Februari 2023

Op 1 februari presenteerden we het definitieve ontwerp voor de omgeving Roggebotstraat. De aanwezigen hadden vooral opmerkingen en vragen over: de verbinding naar de Henri Dunantstraat, de aanbiedplaatsen voor de rolcontainers, het eenrichtingsverkeer en verkeersremmende maatregelen.

 

Het eenrichtingsverkeer in de Zuiderzeestraat gaan we omdraaien n.a.v. de opmerkingen. 

 

 We gaan bekijken of er verkeersremmende maatregelen moeten komen in de Vrouwenzandstraat. Ook op andere plaatsen willen bewoners meer plateaus. Op deze plekken gaat dit ten koste van parkeerplaatsen. We brengen op deze plekken daarom geen plateaus aan.

 

We gaan nogmaals kijken naar de aanbiedplaatsen voor de rolcontainers. De aanbiedplaatsen zijn nu op parkeerplekken in de Dr. Albert Schweitzerlaan. Er vervallen dan veel parkeerplaatsen op de ophaaldagen. Omdat we hier opmerkingen over hebben gekregen, gaan we kijken of dit anders kan. 

 

Bewoners van de Zuiderzeestraat en de Kadoelenstraat hebben gekozen voor parkeren voor de deur.

 

Hoewel dit geen onderdeel van het ontwerp was, was er verbazing over het afsluiten van de verbinding naar de Henri Dunantstraat. Het afsluiten van deze verbinding is deel van de plannen voor de nieuwe lage flats. We hebben – ook na deze informatieavond – veel reacties gekregen over het afsluiten van deze weg. We zijn ermee bezig en komen hier later op terug met meer informatie.