Banner Banner

RIOLERING EN HERINRICHTING

Openbare ruimte

Herinrichting straten
Werkzaamheden

De gemeente Purmerend gaat in delen van de Wheermolen-Oost de riolering vervangen. De riolering is aan het einde van zijn levensduur. Hiervoor moet de hele straat open. Daarna richten we de straat opnieuw in.

Wilt u meer weten over de vervanging van riolering? Op de website van de gemeente leest u hier meer over.

 

We werken per deelgebied in fases

  • Fase 1 is gereed
  • Fase (deelgebied) 2 gaat over de Dr. Albert Schweitzerlaan, Vrouwenzandstraat, Roggebotstraat, Zuiderzeestraat, Kadoelenstraat en Gouwzeestraat
  • Fase (deelgebied) 3 gaat over de Luitstraat, Spinetstraat, Lyrastraat, Schalmeistraat, Henri Dunantstraat en Citerstraat
de drie deelgebieden waar we het riool gaan vervangen

Ontwerp deelgebied 2

Het nieuwe definitieve ontwerp is klaar van de inrichting van de straten tussen Dr. Albert Schweitzerlaan, Vrouwenzandstraat en Gouwzeestraat (deelgebied 2). Het ontwerp kunt u bekijken op de vervolgpagina. Hierop staat ook in tekst uitgelegd wat waar komt.

 

Ontwerp deelgebied 3

Het definitieve ontwerp is klaar van de inrichting van de Luitstraat, Spinetstraat, Lyrastraat, Schalmeistraat, Henri Dunantstraat en Citerstraat. De meerderheid van de bewoners koos toen voor de woonerfvariant. We hebben een aantal zaken aangepast aan het vorige ontwerp. U kunt het bekijken op de pagina Definitief ontwerp. Hierop staat ook in tekst uitgelegd wat waar komt.

 

Bouwapp

Met de Bouwapp houden we direct op de hoogte van de ontwikkelingen. Download de app voor Apple iOS apparaten of Android apparaten.

Of scan deze QR-code: