Banner Banner

Sloop-nieuwbouw Gouwzeestraat

Sloop-nieuwbouw

Lage Gouwzee
Afbeelding waar de nieuwe lage flats komen te staan

Sloop

De 48 appartementen in de lage flat aan de Gouwzeestraat worden rond 2024 gesloopt. Vanaf april 2021 hebben de huurders in deze flat stadsvernieuwingsurgentie. Dat betekent dat zij voorrang krijgen bij het reageren op woningen in Woonmatch Waterland.

 

Ga voor de meest recente informatie naar de tijdlijn.

 

Tijdelijke verhuur

Gapph vastgoedbeheer is de organisatie die vanaf 2020 de nieuwe tijdelijke verhuringen doet. Zij verhuren de woningen aan bewoners die mee willen werken aan een goede leefomgeving. De medewerkers van Gapph komen regelmatig langs in de wijk om te kijken of alles er netjes uitziet. Meer informatie leest u op www.gapph.nl.

 

Nieuwbouw

Hier komen ongeveer 65 twee- en driekamerwoningen. Dat zijn er nu 48. Er komen dus meer woningen terug op deze plek dan er nu zijn. We willen meerdere losse woongebouwen bouwen die in hoogte gaan verschillen. Er komt dan meer verbinding tussen de verschillende buurten. We houden daarbij rekening met voldoende ruimte voor parkeren en groen. We bedenken samen met de mensen uit de omgeving hoe de gebouwen eruit komen te zien. 

 

Op de hoogte blijven?

Volg de ontwikkelingen ook via Facebook. Heb je vragen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Neem contact met ons op bij andere vragen.