Banner Banner
We werken aan een nieuw Wheermolen-Oost. Dat doen we samen met bewoners. We renoveren flats, bouwen nieuwe woningen en pakken het groen en de straten in de wijk aan. We maken de wijk gezond, gemengd en nog gezelliger.

We renoveren flats, bouwen nieuwe woningen en pakken het groen en de straten in de wijk aan. We maken de wijk gezond, gemengd en nog gezelliger.

 

Samenvatting

In de samenvatting van de plannen leest u snel meer over de plannen die we voor de wijk hebben.

 

Ontwikkelvisie

Het gehele plan voor de ontwikkeling van de wijk (de ontwikkelvisie) kunt u ook downloaden. Als u moeite heeft met het lezen van dit document dan kunt u per e-mail hulp aan ons vragen. Ook kunt u de hele visie bekijken in het Infopunt.

 

Beeldkwaliteitsplan

Hoe de wijk er uit moet gaan zien vertellen we in het beeldkwaliteitsplan.

 

Duurzaamheid

We maken Wheermolen-Oost gezonder. Niet alleen door groen en sportmogelijkheden toe te voegen, maar ook door de wijk zo duurzaam mogelijk te maken. Op de pagina over duurzaamheid leest u wat Intermaris en de gemeente doen aan het verduurzamen van de wijk èn wat u zelf kunt doen.

 

Sociale projecten

We willen Wheermolen-Oost naast gezonder ook gemengd en nòg gezelliger maken. Dan moet er meer gebeuren dan flats opknappen en de straten opnieuw inrichten. Intermaris, de gemeente, maar ook Clup Welzijn hebben samen nagedacht over wat er op sociaal gebied nodig is in de wijk.