Banner Banner

Werk aan riool gaat van start

Aangemaakt op: dinsdag, 28 Februari 2023

Maandag 6 maart begint aannemer Markus BV - in opdracht van de gemeente - met rioleringswerkzaamheden in het gedeelte van de Henri Dunantstraat tussen de Botterstraat en de Dr. Albert Schweitzerlaan. We vervangen het riool omdat deze aan vernieuwing toe is. Hiervoor moet de hele straat open. De aannemer werkt van 7.00 tot 16.00 uur.

 

Rijbaan Henri Dunant tot midden mei afgesloten

De rijbaan is tot midden mei opengebroken, zodat de aannemer de nieuwe riolering aan kan leggen. Daarna bouwt hij de nieuwe weg weer op en asfalteert deze. Na de werkzaamheden aan de rijbaan, richten we de rest van de openbare ruimte in. De werkzaamheden aan de Henri Dunantstraat duren tot eind mei. In verband met het plantseizoen wordt de beplanting in de winter van 2023-2024 aangebracht.

 

Parkeren

Bewoners in dit gebied kunnen parkeren bij het Makado of bij de eerste Anne Frankflat, het Achterhuis. Hier zijn meestal voldoende parkeerplaatsen. Ook kunt u parkeren op de vervallen bushalte in de Dr. Albert Schweitzerlaan.

 

Na de Henri Dunantstraat gaan we verder in de Dr. A. Schweitzerlaan en de Hannie Schaftstraat

We werken eerst in de Dr. Albert Schweitzerlaan tussen de Henri Dunantstraat en de Luitstraat van mei tot juli. Daarna van de Luitstraat tot halverwege de Hannie Schaft van juli tot oktober. Van oktober tot januari 2024 werken we in het laatste gedeelte van de Hannie Schaftstraat. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste planning? Download de BouwApp.

 

We starten in de herfst ook met het tweede deelgebied.