Banner Banner

Renovatie D'Blauwe Gouwe

Renovatie

image
image

Alle woningen in de hoge flat aan de Gouwzeestraat (huisnummers 106 t/m 370) worden gerenoveerd. De flat aan de Gouwzeestraat is na de flat aan de Rudolf Garrelsstraat de tweede flat in een reeks vernieuwingen voor de wijk. De bewoners krijgen door de renovatie een betere woning, meer woonplezier en minder energielasten.

Renovatie

Alle bewoners ontvingen namens Intermaris, bewonerscommissie D’Blauwe Gouwe en aannemer Hemubo een renovatievoorstel. Het Basis Sociaal Plan Renovatie is de basis voor dit renovatievoorstel. Ook staan hierin de renovatiewerkzaamheden en de extra afspraken die wij maakten met de bewonerscommissie.

Meer dan 70% van de bewoners ging akkoord met dit voorstel. Als alles volgens planning verloopt start de aannemer begin november met de eerste woningen.


Garages

De garages in de onderste rand van de flat zijn inmiddels leeggekomen. We willen graag meer levendigheid op deze plek. Wat er voor de garages in de plaats komt is nog niet bekend. Hierover gaan we later dit jaar met de bewoners in gesprek om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

 

Op de hoogte blijven?

Volg de ontwikkelingen ook via Facebook. Heb je vragen? Kijk dan eens bij onze veel gestelde vragen. Neem contact met ons op bij andere vragen. Wilt u graag weten wat wij allemaal afspreken in een sociaal plan? Kijkt u eens naar het basis sociaal plan renovatie zonder uithuisplaatsing van Intermaris.