Banner Banner

Renovatie D' Blauwe Gouwe

Renovatie

De nieuwe Blauwe Gouwe
image

Alle woningen in de hoge flat aan de Gouwzeestraat (huisnummers 106 t/m 370) zijn gerenoveerd. De flat aan de Gouwzeestraat was na de flat aan de Rudolf Garrelsstraat de tweede flat in een reeks vernieuwingen voor de wijk. De bewoners krijgen door de renovatie een betere woning, meer woonplezier en minder energielasten.

Renovatie

Aannemer Hemubo heeft alle isolerende werkzaamheden in de woningen van de flat uitgevoerd. Nu hebben alle woningen nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur. Ook koken alle bewoners op elektra en heeft iedereen een eigen watermeter. Eind september is Hemubo gestart met het aanbrengen van de nieuwe hoofdingangen en fietsenbergingen. De lifthallen en galerijen zijn vernieuwd. De brievenbussen zijn verplaatst naar de buitengevel, zodat postbezorgers het gebouw niet meer in hoeven. Ook hebben alle bewoners een videofoon, zodat je kunt zien wie er voor de deur staat als iemand aanbelt.


Garages

De plek waar nu de garages zijn, noemen we de plint. We willen graag meer levendigheid op deze plek. Wat er voor de garages in de plaats komt, is nog niet bekend. Als bekend is wat de mogelijkheden zijn, willen we samen met de bewoners in gesprek hierover.

 

Op de hoogte blijven?

Volg de ontwikkelingen ook via Facebook. Heb je vragen? Kijk dan eens bij onze veel gestelde vragen. Neem contact met ons op bij andere vragen. Wilt u graag weten wat wij allemaal afspreken in een sociaal plan? Kijk eens naar het basis sociaal plan renovatie zonder uithuisplaatsing van Intermaris.