Banner Banner

D' BLAUWE GOUWE

Renovatie

De nieuwe Blauwe Gouwe
De gerenoveerde flat vanaf de kant van de Where gezien

Alle woningen in de hoge flat aan de Gouwzeestraat (huisnummers 106 t/m 370) zijn gerenoveerd. De flat aan de Gouwzeestraat was na de flat aan de Rudolf Garrelsstraat de tweede flat in een reeks vernieuwingen voor de wijk. De bewoners krijgen door de renovatie een betere woning, meer woonplezier en minder energielasten.

Renovatie

De renovatie is afgerond. Alle woningen hebben nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur. Ook koken alle bewoners op elektra en heeft iedereen een eigen watermeter. In de woningen hebben we alle isolerende maatregelen uitgevoerd. De entrees en de lifthallen zijn vernieuwd. 

 

Garages

We denken aan een ander soort woningen dan bij D' Rode Garrels. Deze willen we vóór de plint plaatsen. Intermaris en de gemeente onderzoeken samen of dit betaalbaar is. Ook moet de openbare ruimte hiervoor geschikt zijn. 

 

Op de hoogte blijven?

Volg de ontwikkelingen ook via Facebook. Heb je vragen? Kijk dan eens bij onze veel gestelde vragen. Neem contact met ons op bij andere vragen. Wilt u graag weten wat wij allemaal afspreken in een sociaal plan? Kijk eens naar het basis sociaal plan renovatie zonder uithuisplaatsing van Intermaris.