Banner Banner

Start werkzaamheden Dr. Albert Schweitzerlaan

Aangemaakt op: dinsdag, 09 Januari 2024

De rioleringswerkzaamheden in de Henri Dunantstraat zijn afgerond. Nu gaan we verder met het volgende deelgebied: de omgeving van de Roggebotstraat. Dat betekent dat er straten opengebroken worden, zodat we de riolering kunnen vervangen.

 

Voorbereidende werkzaamheden vanaf 15 januari

Maandag 15 januari begint de aannemer met de voorbereidende werkzaamheden in het gedeelte van de Dr. Albert Schweitzerlaan tussen de Henri Dunantstraat en de Vrouwenzandstraat. De aannemer kapt de bomen aan de oneven kant van de Dr. Albert Schweitzerlaan en maakt hier een route voor de nood- en hulpdiensten. Verder plaatst de aannemer de omleidingsborden en richt het werkterrein in.

 

Weg afgesloten vanaf 22 januari tot en met 29 april

Op maandag 22 januari begint de aannemer met het openbreken van de weg.
We breken eerst de weg open van de Henri Dunantstraat tot de Dr. Albert Schweitzerlaan 147. Rond maandag 5 februari breken we de rest van de straat open tot aan de kruising met de Vrouwenzandstraat. Dit geven we aan met borden.

 

Na het openbreken leggen we de nieuwe riolering aan. Daarna richten we de rest van de openbare ruimte in. De werkzaamheden aan dit gedeelte duren naar verwachting tot en met 29 april. De beplanting brengen we in het najaar aan.

 

Parkeren

Parkeren kan in de Vrouwenzandstraat of in de Tjalkstraat. Vooral achter de flat van de Vrouwenzandstraat 61-155 (oneven) is er voldoende ruimte om te parkeren. Tijdens de werkzaamheden maken we een tijdelijke weg voor de nood- en hulpdiensten, zodat deze altijd in de buurt van uw woning kunnen komen.

 

Vanaf 11 maart is een deel van de straat weer open

Vanaf 11 maart verwachten we dat de woningen aan de Dr. Albert Schweitzerlaan 101 tot 137 weer bereikbaar zijn.
We beginnen dan ook in het volgende deelgebied. Dit is een deel van de Gouwzeestraat en de Roggebotstraat.


 

omleidingsroutes aangegeven op de kaart met het werkgebied