Banner Banner

Proefopstelling fitnessapparatuur

Aangemaakt op: vrijdag, 08 Juli 2022

Iedereen moet kunnen bewegen. Dicht bij huis, elk moment van de dag. Samen met een maatje of lekker alleen. Spurd, Intermaris en gemeente Purmerend willen Wheermolen voorzien van mooie mogelijkheden. We krijgen regelmatig de vraag van wijkbewoners of het mogelijk is om beweegtoestellen te plaatsen in de wijk. Daarom onderzoeken we de mogelijkheid om fitnessapparatuur te plaatsen. De locatie hiervoor staat nog niet vast. Maar om dit goed te onderzoeken doen we een proefopstelling.

 

Het is een proefopstelling

Op vrijdag 8 juli plaatsen we verschillende fitnesstoestellen op het grasveld voor de school OBS Wheermolen in de Albert Schweitzerlaan. We doen dit om op voorhand te onderzoeken wat gebruikers en omwonenden vinden van de toestellen, of ze goed gebruikt worden en of zo’n opstelling mogelijk een optie is om toe te voegen in de wijk.

De toestellen mogen gratis gebruikt worden en blijven 6 weken staan: maandag 22 augustus worden ze weer weggehaald. Na deze proefplaatsing besluiten we óf en waar we definitief toestellen plaatsen in de wijk. Uw mening is daarbij heel belangrijk.

 

WK Wheermolen

De plaatsing van de toestellen maakt onderdeel uit van het WK Wheermolen op zondag 10 juli. Een dag die in het teken staat van een gezonde wijk Wheermolen-Oost – en waar volop gelegenheid is om uw mening te geven over wat u graag terug zou willen zien in de wijk aan sport- en speelmogelijkheden. Die dag lopen enquêteurs rond om vragen aan u te stellen, zodat we in beeld krijgen waar behoefte aan is in de wijk.
We hopen u allemaal te zien die dag!

 

Uw mening

Bij de toestellen plaatsen we een bord met een QR-code. Als u de code scant met uw mobiele telefoon, komt u bij een korte enquête. U kunt hier aangeven wat u vindt over de toestellen, de locatie, het gebruik en andere wensen en opmerkingen. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar uw ervaring.