Banner Banner

In gesprek met Wijkwethouder Coen Lageveen

Aangemaakt op: vrijdag, 30 September 2022

Op woensdagavond 12 oktober houdt wijkwethouder Coen Lageveen spreekuur in het Infopunt Wheermolen voor de bewoners van Wheermolen. Wilt u iets vragen of melden over uw leefomgeving, een idee of wens voor uw wijk of u bent blij met iets in de wijk, dan bent u van harte welkom tijdens het spreekuur.

 

Wijkwethouder

Coen is sinds 2014 namens de Stadspartij raadslid geweest in Purmerend. Na de herindelingsverkiezingen afgelopen november is hij wethouder geworden. In mijn portefeuille heb ik Wijkmanagement, Mobiliteit, Duurzaamheid, Milieu, Energietransitie, Dierenwelzijn en Publieksdiensten. “Daarnaast mag ik de wijkwethouder zijn van, wat mij betreft, de mooiste wijk van Purmerend. De Wheermolen. Ik ben er trots op van “mijn” eigen wijk de wijkwethouder te zijn. Een sociale wijk waar veel mensen elkaar al lang kennen, dat geldt zeker ook voor mij persoonlijk.” Aldus Coen.

 

Gezond, gemengd en nog gezelliger

De komende jaren gaan we Wheermolen een gezonde, gemengde en nog gezelligere wijk maken. Dat doen we met Intermaris en de gemeente samen met de wijkmanager, de wijkagent en de wijkhandhavers. Hierbij is direct contact met de bewoners erg belangrijk.

 

Naast Coen Lageveen zijn ook de wijkagent, Handhaving en wijkmanager Edwin Färber aanwezig. Kom dus op 12 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur naar het Infopunt Wheermolen in Winkelcentrum Makado. Als u zich aanmeldt en aangeeft wat u wilt bespreken dan zorgen we dat we uw vraag of kwestie kunnen beantwoorden. Aanmelden kan per e-mail. Gewoon binnenlopen kan ook.