Banner Banner

Deel Henri Dunantstraat afgesloten op 3 en 4 oktober

Aangemaakt op: vrijdag, 29 September 2023

Sinds begin maart zijn we aan het werk aan de busroute door de wijk: de Henri Dunantstraat, Dr. Albert Schweitzerlaan en de Hannie Schaftstraat. We vervangen daar de riolering en richten de straten opnieuw in.

 

3 en 4 oktober asfalteren

Op 3 en 4 oktoberen asfalteren we de Henri Dunantstraat en de Dr. Albert Schweitzerlaan. Dit gaat om de Henri Dunantstraat tussen de Botterstraat en de Dr. Albert Schweitzerlaan en de Dr. Albert Schweitzerlaan tussen de Henri Dunantstraat en de Luitstraat. Op dinsdag 3 oktober brengen we de laatste asfaltlaag op de rijbaan aan. Op woensdag 4 oktober asfalteren we de laatste laag op de fietspaden.

 

Weg afgesloten

Dit betekent dat u op 3 oktober vanaf 6.00 uur niet in deze gedeeltes van de Henri Dunantstraat en de Dr. Albert Schweitzerlaan kunt parkeren. Ook heffen we de parkeerplaatsen in het eerste gedeelte van de Luitstraat tijdelijk op. Zo kunnen automobilisten elkaar makkelijker passeren. U kunt gebruikmaken van tijdelijke parkeerplaatsen tegenover de Anne Franklaan 26 tot 30, bij de flat Otto Frank. Ook kunt u parkeren bij het Makado winkelcentrum. De nood- en hulpdiensten kunnen altijd in de buurt van uw woning komen.

 

Bijna alle kruisingen met de Henri Dunantstraat en de Dr. Albert Schweitzerlaan zijn afgesloten

Dit geldt voor beide dagen. De achterliggende wijk is altijd bereikbaar via de Hannie Schaftstraat – Dr. Albert Schweitzerlaan – Luitstraat – Citerstraat – Henri Dunantstraat - Dr. Albert Schweitzerlaan. Op de momenten dat de kruising Dr. Albert Schweitzerlaan/Henri Dunantstraat is afgesloten, maken we tussen de Henri Dunantstraat en de Gouwzeestraat een tijdelijke doorgang. Hier staan verkeersregelaars om het verkeer te begeleiden. Volg de instructies op de borden en de verkeersregelaars op om de wijk in en uit te gaan.

 

We voeren het asfalteren in delen uit om de wijk zo goed mogelijk bereikbaar te houden

Het kruispunt Dr. Albert Schweitzerlaan/Henri Dunantstraat is op beide dagen open tot 10.00 uur. De kruising Henri Dunantstraat/Botterstraat is op beide dagen vanaf ongeveer 9.00 uur weer open. Alle andere kruispunten openen we ook zodra dit weer kan. Bij alle kruispunten staat een verkeersregelaar. De Dr. Albert Schweitzerlaan blijft afgesloten tot de volgende ochtend 7.00 uur. De kruising Henri Dunantstraat/Dr. Albert Schweitzerlaan gaat wel rond 17.00 uur open.
 

3 en 4 oktober asfalteren