Banner Banner

Afsluiting kruising van 18 tot 20 september

Aangemaakt op: vrijdag, 15 September 2023

De kruising die wordt afgesloten

Sinds begin maart zijn we aan het werk aan de busroute door de wijk: de Henri Dunantstraat, Dr. Albert Schweitzerlaan en de Hannie Schaftstraat. We vervangen daar de riolering en richten straten opnieuw in. Op 18 en 19 september zijn er asfaltwerkzaamheden en is de kruising Dr. Albert Schweitzerlaan/ Henri Dunantstraat afgesloten.

 

Kruising Dr. Albert Schweitzerlaan/Henri Dunantstraat afgesloten

 

Om de werkzaamheden uit te voeren sluiten we de kruising Dr. Albert Schweitzerlaan/ Henri Dunantstraat af. De afsluiting van de weg gaat in vanaf maandag 18 september om 9.00 uur en duurt tot woensdag 20 september om 7.00 uur. Verkeer dat naar de Spinetstraat, Luitstraat en omgeving moet, moet omrijden via de Anne Franklaan, Vrouwenzandstraat en de Dr. Albert Schweitzerlaan. In de Dr. Albert Schweitzerlaan bij de lage flat komt een tijdelijke doorgang naar de Henri Dunantstraat. Er zijn verkeersregelaars om het verkeer te begeleiden en de route is aangegeven met bebording.

 

Asfaltwerkzaamheden op 3 locaties

Op maandag 18 september en 19 september asfalteren we op 3 verschillende locaties.
We asfalteren de eerste laag vanaf de kruising Dr. Albert Schweitzerlaan/ Luitstraat tot aan de helft van de Hannie Schaftstraat. Verder asfalteren we de eerste laag van de fietspaden van de Dr. Albert Schweitzerlaan tussen de Henri Dunantstraat en de Luitstraat. Daarnaast asfalteren we de kruising Dr. Albert Schweitzerlaan/ Henri Dunantstraat. Bij deze kruising brengen we meerdere lagen aan.
Begin oktober asfalteren we de laatste laag van zowel de Henri Dunantstraat als de Dr. Albert Schweitzerlaan. Ook brengen we dan belijning aan. We moeten daarvoor de rijbaan tijdelijk afsluiten.