Renovatie Gouwzeestraat

Alle woningen aan de Gouwzeestraat 106 t/m 370 worden gerenoveerd. Samen met de Bewonerscommissie D’Blauwe Gouwe werkt Intermaris intensief samen aan een renovatievoorstel voor alle bewoners. In dit voorstel staan de afspraken over de renovatiewerkzaamheden en de afspraken uit het sociaal plan.

Aannemer
Om de renovatie zo goed mogelijk voor te bereiden heeft aannemer Hemubo aanvullende onderzoeken in de flat uitgevoerd. Met de resultaten van deze onderzoeken krijgt Intermaris een beter beeld van het gehele gebouw en de aanwezige flora en fauna.

Garages
De garages in de onderste rand van de flat zijn inmiddels leeggekomen. Wat er voor de garages in de plaats komt is nog niet bekend. Hierover gaat Intermaris later dit jaar met de bewoners en omwonenden in gesprek.

Maak een digitale wandeling
Volg ook de andere plannen in de wijk! Op deze interactieve kaart van Wheermolen-Oost vertellen we u graag meer over de plannen. Wandel door het Wheermolen-Oost van de toekomst en zie welke ideeën we hebben voor het opknappen van de wijk.

Film
Deze algemene film laat zien wat je te wachten kan staan als je een renovatie meemaakt. Het geeft overlast, geluid, ellende met als doel een fijne woning, weer van deze tijd. Energiezuinig, betaalbaar en comfortabel wonen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over dit project?
Dan kunt u contact opnemen met ons via info@wijwheermolen.nl.
Wilt u graag weten wat wij allemaal afspreken in een sociaal plan? Kijkt u eens naar het basis sociaal plan renovatie zonder uithuisplaatsing van Intermaris.

Op de hoogte blijven?
Intermaris stuurde in november 2020 en in mei 2021 een nieuwsbrief. Volg ook de ontwikkelingen via Facebook.