Renovatie Gouwzeestraat

Alle woningen aan de Gouwzeestraat 106 t/m 370 worden gerenoveerd. De hoge flat aan de Gouwzeestraat is na de flat aan de Rudolf Garrelsstraat de tweede flat in een reeks vernieuwingen voor de wijk. De bewoners krijgen door de renovatie een betere woning, meer woonplezier en minder energielasten.

Renovatie
Alle bewoners ontvingen namens Intermaris, bewonerscommissie D’ Blauwe Gouwe en aannemer Hemubo een renovatievoorstel. Het Basis Sociaal Plan Renovatie is de basis voor dit renovatievoorstel. Ook staan hierin de renovatiewerkzaamheden en de extra afspraken die wij maakten met de bewonerscommissie.

Meer dan 70% van de bewoners ging akkoord met dit voorstel. Als alles volgens planning verloopt start de aannemer begin november met de eerste woningen.

Garages
De garages in de onderste rand van de flat zijn inmiddels leeggekomen. We willen graag meer levendigheid op deze plek. Wat er voor de garages in de plaats komt is nog niet bekend. Hierover gaan we later dit jaar met de bewoners in gesprek om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

 

Maak een digitale wandeling
Volg ook de andere plannen in de wijk! Op deze interactieve kaart van Wheermolen-Oost vertellen we u graag meer over de plannen. Wandel door het Wheermolen-Oost van de toekomst en zie welke ideeën we hebben voor het opknappen van de wijk.

Film
Deze algemene film laat zien wat je te wachten kan staan als je een renovatie meemaakt. Het geeft overlast, geluid, ellende met als doel een fijne woning, weer van deze tijd. Energiezuinig, betaalbaar en comfortabel wonen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over dit project?
Dan kunt u contact opnemen met ons via info@wijwheermolen.nl.
Wilt u graag weten wat wij allemaal afspreken in een sociaal plan? Kijkt u eens naar het basis sociaal plan renovatie zonder uithuisplaatsing van Intermaris.

Op de hoogte blijven?
Intermaris stuurde in november 2020 en in mei 2021 een nieuwsbrief. Volg ook de ontwikkelingen via Facebook.