Infopunt Wheermolen

Het Infopunt Wheermolen is helemaal ingericht. Zelfs van buiten ziet het er top uit: op de ramen staan grote logo’s van Wij Wheermolen. Vanaf nu kunt u op afspraak langskomen. De medewerkers hopen natuurlijk dat ze snel helemaal open mogen. U bent dan welkom van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Maak met dit formulier een afspraak. We nemen z.s.m. contact met u op.

Het Infopunt Wheermolen ligt centraal in de wijk en fungeert als een bindende factor tussen wijkbewoners, zorginstantie en andere organisaties in de wijk. Het dient als centrale plek voor uitdragen van de plannen die Intermaris en gemeente Purmerend gezamenlijk uitvoeren in de komende 10-15 jaar voor vernieuwing van de wijk.

Het infopunt is de informele werk- en ontmoetingsplek voor het delen van informatie.

Bewoners kunnen zo met de betrokken instanties in gesprek gaan en ideeën delen. Dit kan in vergaderingen, presentaties en 1 op 1 gesprekken. Ook voor andere instanties als CLUP Welzijn, de wijkagent en Spurd Sport is het een ontmoetingsplek.

 

Straks werken hier dagelijks medewerkers van de gemeente, Intermaris, CLUP Welzijn, Spurd Sport en de wijkagent. Wijkbewoner Orfeo maakte er eerder een vlog over. 

Heeft u vragen over het Infopunt Wheermolen? Stuur dan e-mail naar info@wijwheermolen.nl. Bellen mag ook: 0299 – 452030. Voor het maken van een afspraak kunt u dit formulier gebruiken.