Infopunt Wheermolen

Het Infopunt Wheermolen is helemaal ingericht. Zelfs van buiten ziet het er top uit: op de ramen staan grote logo’s van Wij Wheermolen. U bent welkom van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. Wilt u een afspraak maken met een van de medewerkers? Maak dan met dit formulier een afspraak, zo weet u zeker dat de collega dan ook beschikbaar is. We nemen z.s.m. contact met u op. Op het infopunt hanteren we alle basisregels zoals beschreven in de coronamaatregelen.

Het Infopunt Wheermolen ligt centraal in de wijk en fungeert als een bindende factor tussen wijkbewoners, zorginstantie en andere organisaties in de wijk. Het dient als centrale plek voor uitdragen van de plannen die Intermaris en gemeente Purmerend gezamenlijk uitvoeren in de komende 10-15 jaar voor vernieuwing van de wijk.

Het infopunt is de informele werk- en ontmoetingsplek voor het delen van informatie.

Bewoners kunnen zo met de betrokken instanties in gesprek gaan en ideeën delen. Dit kan in vergaderingen, presentaties en 1 op 1 gesprekken. Ook voor andere instanties als CLUP Welzijn, de wijkagent en Spurd Sport is het een ontmoetingsplek.

 

Hier werken dagelijks medewerkers van de gemeente, Intermaris, CLUP Welzijn, Spurd Sport en de wijkagent. Wijkbewoner Orfeo maakte er eerder een vlog over. 
Infopunt WijWheermolen van de buitenkant

Heeft u vragen over het Infopunt Wheermolen? Stuur dan e-mail naar info@wijwheermolen.nl. Bellen mag ook: 0299 – 452030. Voor het maken van een afspraak kunt u dit formulier gebruiken.